Tentativt program er klart

TEKSET 2023 «Realitetssjekk etter 10 år med TEKSET. Settefiskproduksjon med mangellapper – hvordan komme seg videre fra rognmangel, byggefeil og høye strømpriser»? nærmer seg med stormskritt. Det er nå 150 påmeldte til konferansen, så om du ønsker å få med deg siste nytt på settefiskfronten bør du være rask til å melde deg på. Det […]

TEKSET 2023 «Realitetssjekk etter 10 år med TEKSET. Settefiskproduksjon med mangellapper – hvordan komme seg videre fra rognmangel, byggefeil og høye strømpriser»? nærmer seg med stormskritt. Det er nå 150 påmeldte til konferansen, så om du ønsker å få med deg siste nytt på settefiskfronten bør du være rask til å melde deg på. Det er også ledige standplasser for profilering av bedrifter.

I år vil vi ta opp tema som bygging og utvidelse av anlegg, blir det rett? Også rognmangel og bærekraft vil være aktuelle tema i år, og disse temaene vil også inkluderes i en debatt på konferansens siste dag. I god TEKSET-ånd vil det også bli tatt opp andre problemstillinger og innovasjoner som skal bringe norsk settefiskproduksjon fremover og som danner grunnlaget for vekst i norsk lakseproduksjon.

Klikk her for å lese hele programmet

Også i år vil det bli arrangert et koblingsarrangement mellom studenter og bedrifter, som foregår som et sidearrangement etter konferansen første dag. Bedrifter krysser av i påmeldingsskjema og studenter kan melde seg på her: bksnorge.no. Det er 40 studentplasser, sponset av oppdrettsselskapene i Programkomiteen.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med TEKSET-koordinator: Stinewiborg.dahle@sintef.no

Vel møtt til TEKSET i februar!